ASOCIATIA ASSOCIATION ,COLOUR YOUR DREAMS

Asociația Association Colour your dreams derulează activități educaționale, proiecte naționale și internaționale, activități de cooperare între diferite instituții publice și private. Activitățile derulate în cadrul organizației se axează pe promovarea dezvoltării umane, încurajarea deschiderii și participării active în comunitate a copiilor, tinerilor, adulților, sau altor categorii sociale, precum și pe învățarea non-formală.
Membrii fondatori au o vastă experiență, aceștia lucrând ca profesori la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă, formatori, coordonatori proiecte, lucrători de tineret. Mai mult, au fost instruiți în contexte internaționale pe teme legate de cetățenie europeană, cetățenie activă, formarea formatorilor, metodologii și instrumente de lucru pentru tineret, antidiscriminare și abordare în lucrul cu tinerii cu abilități mixte (integrarea tinerilor cu dizabilități în comunitate, alături de tinerii fără handicap), drepturile omului, educația pentru părinții copiilor cu dizabilități, incluziune socială, educație pentru sănătate, antreprenoriat, creșterea angajabilității, dezvoltare personală și profesională, etc.
Prin urmare, asociația este construită în mod intenționat în jurul necesității de a contribui la facilitarea incluziunii tinerilor, având o abordare integrată vizând consolidarea capacităților la nivelul lucrătorilor din domeniul tineretului, al părților interesate din comunitate, precum părinții, profesorii, dar și ONG-uri și autorități publice.
Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular