Asociaţia Unu şi Unu

Asociația Unu și Unu este asociația Națională a nou-născuților prematuri sau bolnavi și îndelung spitalizați la naștere și a familiilor lor, încă din 2013. Asociația are ca obiect de activitate îmbunătățirea stării de sănătate a bebelușilor prematuri din România prin (1) proiecte de prevenție, informare și educare a societății civile privind nașterea înainte de termen, (2) implementarea principiilor Family Centered Care în terapiile intensive neonatale și (4) alinierea Standardelor naționale la nivelul Standardelor Europene de îngrijire a nou-născutului elaborate de EFCNI, precum și (5) oferirea de sprijin bebelușilor îndelung spitalizați la naștere și familiilor lor în procesul de recuperare medicală ulterioară, până la vârsta de 18 ani.

***Daca doriti ca Asociatia Unu si Unu sa se ocupe de depunerea formularului la ANAF (prin declaratie electronica, semnatura autorizata), va rugam sa ne trimiteti un scan sau o poza cu F230 completat si semnat pe adresa ruxandra.nan@unusiunu.com sau prin WhatsApp la +40745.63.98.98.

Website:
unusiunu.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular