Asociatia Tinerilor cu Initiativa Civica

Asociația Tinerilor cu Inițiativa Civică este o organizație de tineret, apolitică, care urmărește să conducă dezvoltarea societății românești prin atragerea tinerilor spre cetățenie activă și promovarea valorilor culturale locale și naționale.
A.T.I.C. a fost înființată în mai 2016 la Galați, de către un grup
de tineri, pentru a contribui la dezvoltarea socială și personală a tineretului local. Suntem activi în comunitatea noastră - lucrăm cu tineri și copii din case de plasament, familii sărace, șomeri și alte persoane care se confrunta cu probleme sociale. Unul dintre obiectivele noastre principale este includerea tineretului dezavantajat local prin diferite metode, cum ar fi sportul, muzica, teatrul, dansul și pictura. Pentru a realiza obiectivele noastre, colaborăm cu familiile, autoritățile locale, școli
primare, licee și universități și dezvoltăm proiecte cu aceștia.

Website:
www.facebook.com/AsociatiaTinerilorcuInitiativaCivica

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular