Asociatia Steysha School of Irish Dance

Steysha School of Irish Dance este unica școală de dans irlandez din România, certificată de Comisia de dans irlandez din Dublin (CLRG). Încă din Ianuarie 2011, Asociația noastră a susținut pasiunea de nișă pentru dansul și cultura irlandeze a sute de copii și adulți prin cursuri de dans permanente, desfășurate într-un mod profesionist. Asociația Steysha School of Irish Dance expune publicului român cultura irlandeză prin numeroase spectacole publice și private an de an, iar din 2016 organizăm și găzduim în București competiția internațională de dans irlandez Bucharest Feis, contribuind astfel la dezvoltarea regiunii noastre și punând numele României pe buzele unei comunități internaționale care nu ar fi auzit despre țara noastră altfel.
La Steysha School of Irish Dance lucrăm cu copii și adulți deopotrivă și le susținem visul de a fi sportivi/artiști într-o societate uneori prea pe fugă și prea preocupată de lumesc.

Website:
www.steysha-dansirlandez.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular