Asociatia ”Sprijiniti copiii” Alba Iulia

Asociatia Sprijiniti copiii Alba Iulia este de tip ”non – profit” si de peste 2 decenii iși desfășoara activitatea prin furnizarea de servicii integrate de educație incluziune, formare profesională și dezvoltare comunitară.Suntem deschizători de drumuri în România pentru inființarea și dezvoltarea de centre de zi, centre educative, adăposturi și alte structuri pentru cazarea copiiilor care nu au condiții de frecventare a școlii în localitatea de domiciliu, rețele etc. În prezent asiguram servicii pentru 40 de copii din satele izolate de munte care nu au condiții de frecventare a școlii în localitatea de domiciliu și nici nu pot face naveta din motive generate de specificul montan la zonei. Zilnic, 24 de ore din 24, asigurăm servicii de supraveghere, îngrijire, igienizare, hrănire, educare, socializare, cazare etc. La sfârșit de săptămână copiii merg în familii și revin duminică sau luni dimineața.
Pentru copiii marcați de izolare socială și risc de abandon școlar am organizat impreuna cu partenerii în satul Strungari, comuna Pianu, primului Campus școlar din mediul rural din Romania.

Website:
complexpianu.ro

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 31 Iulie ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular