Asociatia Solwodi

Asociația Solwodi a fost înființată în România în anul 2009 iar scopul acesteia este promovarea drepturilor femeilor și copiilor, diminuarea vulnerabilității față de situațiile de abuz precum și protejarea victimelor violenței în familie și a victimelor traficului de persoane prin măsuri de natură psihologică, juridica, socială și spirituală. Asociatia Solwodi sprijina beneficiarii directi prin trei programe: Centrul de zi, Centrul de recuperare si Apartamentele de tranzitie. De asemenea, sprijina beneficiarii indirecti prin campanii de prevenire, seminarii, conferinte, colaborari cu reprezentanti ai institutiilor publice si ai sociatetii civile. In anul 2018, asociatia a avut 187 de noi beneficiari asistati, dintre care 59 de femei si copii au fost integrati intr-unul din programele noastre de lunga durata. In acelasi an, am dezvoltat un proiect de economie sociala, demarat in 2017. Acest proiect, denumit ``HAR`` încurajeaza și susține activitățile de terapie ocupațională realizate cu beneficiarele programelor prin manufacturarea unor obiecte artizanale precum sapunuri naturale, decoratiuni, felicitari, accesori etc. De asemenea, reprezinta o masura de crestere a sustenabilitatii financiare și de promovare a activităților organizației. Asociatia Solwodi isi propune sa creasca capacitatea financiara si organizationala pentru a putea demara noi proiecte care sa vina in sprijinul persoanelor vulnerabile fata de violenta in familie si traficul de persoane. In prezent, dorim sa dezvoltam cat mai mute grupuri de suport in diverse zone ale tarii, sa organizam noi campanii de prevenire si schimburi de bune practici cu specialisti sin domeniu.

Website:
solwodi.ro

Redirecționează în 3 pași simpli

1. Completează și descarcă formularul

Date personale
Adresa de domiciliu
Tip de venit

Pentru ce tip de venit vrei să redirecționezi către acest ONG?

Notă! Toate datele de pe această pagină sunt transmise folosind o conexiune sigură. Singurele date salvate sunt: numele, prenumele, orasul, judetul, email/telefon.

Poți citi mai multe despre Drepturile tale cu privire la protectia datelor.
  • Ce reprezintă formularul de 2%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 2% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 2%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular