Asociația 37

Asociația 37 este un ong cultural înființat în 2009 ce reunește arhitecți, istorici de artă, fotografi pasionați patrimoniul național, adepți ai educației prin cultură, preocupați de protecția mediului și de peisajul cultural.

Din 2014, echipa A37 colaborează cu Colegiul Național "Costache Negri" din Târgu Ocna unde organizează Cercul de artă contemporană, un program anual care își propune să readucă creativitatea în școli prin contactul direct al artiștilor cu artiștii și arta contemporană.

În 2019 asociația dezvoltă proiectul Cerc Bauhaus. Experimente artistice originale în școală alături de Bauhaus Archiv. Muzeul de design din Berlin și ONG21, Rețeaua de Educație pentru Dezvoltarea Durabilă. Prin fondurile adunate din redirecționarea celor 2% vrem să completăm seria de ateliere oferite de proiect elevilor prin finanțarea AFCN, cu un exchange visit al elevilor în cadrul expoziției Bauhaus 100 ce va avea loc la Berlin în toamna lui 2019.

Website:
www.facebook.com

Notă! Formularul de donație poate fi completat doar între 1 Ianuarie și 25 Mai ale anului curent.
  • Ce reprezintă formularul de 3.5%?

    Formularul este o metodă prin care oricine își poate redirecționa 3.5% din impozitul anual către un ONG. Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului ci va fi direcționată către contul ONG-ului.

  • Ce se întâmplă cu datele de pe această pagină?

    Datele de pe această pagină sunt folosite doar pentru a crea fișierul PDF. Doar numele, prenumele, orașul, județul și email-ul/telefonul sunt salvate în baza noastră de date pentru a-i oferi ocazia ONG-ului să intre în legatură cu tine, doar dacă tu decizi acest lucru.

  • Care sunt următorii pași?

    După ce vei completa toate datele din acest formular, vei fi direcționat către o pagină de unde poți descarcă fișierul PDF. Acela va conține datele tale și datele ONG-ului care va primi cei 3.5%.

Fii un Supererou Civic!

Ne bucuram sa te avem aici, in comunitatea oamenilor cu spirit civic. Impreuna suntem mai buni, mai puternici si mai curajosi. Impreuna putem aduce o schimbare in bine in societatea noastra, de aceea avem nevoie de cat mai multi oameni ca tine. În cazul în care tu ești scutit de impozit, dar vrei sa ajuți, descarca formularul precompletat cu datele ONG-ului pe care vrei sa-l ajuţi, printeaza-l si transmite-l colegilor, prietenilor si familiei.
Ce spui? Putem conta pe tine?

Descarca un model de formular